Oyuncu Bülent Alkış'ın tercihi 'Engelli basketbolcunun sevinci' oldu



 

    

İstanbul

"Biz Size Aşık Olduk", "Çemberimde Gül Oya", "Arka Sokaklar", "Filinta", "Uyanış: Büyük Selçuklu" ve "İsimsizler"in de aralarında olduğu çok sayıda yapımda rol alan Alkış, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Alkış, haber kategorisinde Muhammed Said'in, Rusya'ya ait savaş uçaklarının İdlib'de düzenlediği hava saldırılarında yaralananları yansıttığı "Savaşın çocukları" başlıklı fotoğrafını seçti.

Yaşam kategorisinde çok duygulandığını belirten Alkış, Kars'ta bir grup gönüllünün Kurban Bayramı'nda çocuklara oyuncak dağıtımı sırasında aralarına karışan ve oyuncak isteyen 75 yaşındaki Nadime Demirbaş'ın hediye edilen oyuncak ayıya sarılmasını gösteren fotoğrafı beğendi. Alkış, İsmail Kaplan'ın "Mutluluk gözyaşları" adı verilen fotoğrafı için oyunu kullandı.

Spor kategorisinde ise "Engelli basketbolcunun sevinci" adlı fotoğrafı seçen sanatçı, "Çok güzel , çok duygulandıran bir kare." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79