Özel güvenlik görevlilerinden down sendromlu Taner'e doğum günü sürprizi

VAN'ın Erciş ilçesi Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi'nde görevli özel güvenlik personeli, down sendromlu Taner Uğurlu'ya (15), sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Salihiye Mahallesi'ndeki özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Taner Uğurlu için özel güvenlik personeli etkinlik düzenledi. Uğurlu'ya sürpriz doğum günü yapan personel, pasta kesip hediye verdi. Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi'nde görevli özel güvenlik amiri İdris Çiftçi, "Down sendromuna dikkat çekmek istedik. Her zaman hatırlamak için de Taner'in doğum gününü kutladık. İlk kez doğum günü kutladığını söyleyince çok duygulandık. Kendisine çeşitli hediyeler alıp, bir de pasta yaptırdık. Güvenlikçi arkadaşlarımla mum yakıp, hediyelerini takdim ederek, doğum gününü kutladık. Bundan sonra da sık sık bu çalışmalarımızı yoğunlaştırıp, bütün engelli kardeşlerimize yardımcı olmak istiyoruz" dedi. Uğurlu ise doğum gününü kutlayan güvenlik personeline teşekkür edip hediyeleri çok beğendiğini söyledi.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN DOWN SENDROMLU TANER'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN DOWN SENDROMLU TANER'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN DOWN SENDROMLU TANER'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79