Prefabrik Ev İçin Devlet 30 Bin TL Hibe Para Ödemesi Desteği Verecek

Devletin prefabrik ev desteği hakkında Aile ve Çalışma Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk önemli açıklamalarda bulundu. Prefabrik ev yapımı için 2020 yılında uygulanan devlet desteği 25 bin liradan 30 bin liraya çıkartıldı. Prefabrik ev fiyatları için 30 bin liralık indirim anlamına gelen bu destek sayesinde ev sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelere büyük bir fırsat sunmuş oldu.


2020 yılı barındırma yardımları hakkında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk özel bir açıklama yaptı.  Devletin barınma yardımları 2020 yılı programı arasında yer alan prefabrik ev yardımı 25 bin liradan 30 bin liraya yükseltildi.  AİLE BAKANI SELÇUK DUYURDU: PREFABRİK EV YAPANLARA DEVLET DESTEĞİ 30 BİN LİRA OLDU! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bakanlık olarak yapmış oldukları barınma yardımlarının rakamlarını arttırdıklarını belirterek "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik barınma yardımlarımız kapsamında betonarme ev yapımına ilişkin bir hanenin alabileceği azami destek tutarını 25 bin liradan 40 bin liraya, ev onarımında ise hane başına azami 15 bin liradan 20 bin liraya çıkardık. Ayrıca prefabrik ev yapımı yardımı kapsamında bir hanenin alabileceği azami yardım tutarını da 20 bin liradan 30 bin liraya yükselttik. Daha önce 3 bin lira olan, afet olayları sonrasında yapılan ev eşyası yardımlarımızı 5 bin lira olarak revize ettik" diyerek 30 bin liralık hibe para müjdesi verdi.  PREFABRİK EV YAPANA ÖDEME İÇİN DEVLET 30 BİN LİRA HİBE PARA DESTEĞİ VERECEK!  2020 yılında oturulamayacak düzeyde eski evi olan kişilere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklama ile barınma yardımları rakamları yükseltildi. 

Haberin Tamamı İçin: https://www.emlak365.com/emlak-haberleri/prefabrik-ev-fiyatlari-icin-devlet-30-bin-tl-hibe-para-odemesi-destegi-h32069.html

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79