Rabia Yakız'ı fuhuş çetesi mi kaçırdı?

2 Haziran bugünkü 'nın programında acil kayıp listesinde yer alan 24 yaşındaki  aranıyor. Yüzde 24  genç kız evden markete ekmek ve şampuan almak için çıktığını söylemiş ve bir daha geri dönmemiş. Geri dönmeyince ailesi her yerde onu aramış ve bulamamıştır. Uzun bir süredir bulunamayan genç kızı aramak için Müge Anlı'nın programına çıkan aile kızlarının bulunmasını isterken öte yandan 'ın babası  açıklamalarında bulundu. Kızının fuhuş çetesine düşmesinden korkan baba, kızının daha önce de evden gittiğini ve o gittiği kişilerle de şu an mahkemelik olduğunu açıkladı

MÜGE ANLI PROGRAMINDA ARANAN RABİA YAKIZ'I FUHUŞ ÇETESİ Mİ KAÇIRDI?

18 Mayıs 2020 saat 14 civarı evden markete diye giden ve bir daha geri dönmeyen yüzde 24 engelli Rabia Yakız'ı ailesi Müge Anlı'nın programında arıyor. Şüphelenilen birilerinin olmadığını söyleyen baba kızının fuhuş çetesinin eline düşmesinden korktuğunu belirtirken daha önce de evden kaçtığını açıkladı. 

Müge Anlı'daki zihinsel engelli Rabia Yakız hakkında SON DAKİKA HABERİ: Zihinsel engelli Rabia Yakız'ı fuhuş çetesi mi kaçırdı?

MÜGE ANLI'DAKİ RABİA YAKIZ OLAYINDAN DETAYLAR...

24 yaşındaki  18 Mayıs 2020'de kayboldu.  Karabağlar'da ailesi ile yaşıyordu. 18 mayıs 2020saat 14 civarında evden markete ekmek ve şampuan almaya gidiyor ve babası markete gidip kızının nerede olduğunu soruyor. Kızının eve dönüş yaptığını söyleyen market çalışanının ardından eve gelip sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen mahallenin her yerinde, otobüs duraklarında, taksi duraklarında ailesi onu aradığını ifade etti.

Öte yandan şüphenilen biri olmadığını sözlerine eklerden bundan daha önceleri de 'ın evden gittiğini söyledi. İzmir'de bir evde bulunduğunu ve şu an o kişilerle de mahkemelik olduğunu kızın babası açıkladı. "İlla ki birileri tutuyor, tek başına kalmasına imkan yok" diye sözlerine devam eden baba, yüzde 24  kızının fuhuş çetesinin eline düşmesinden korkuyor ve kızının geri gelmesini istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79