Sakatlar Derneğinden AK Parti'ye ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk, Engelliler Haftası dolayısıyla AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Faruk Kılıç ile bir araya geldi.

İl Başkanı Kılıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her yıl yaptığımız olduğu gibi, aslında AK Parti Teşkilatı olarak bizlerin sizleri ziyarette bulunarak haftanızı kutlamamız gerekiyordu. Fakat Covid-19 nedeniyle sosyal mesafeyi korumak adına derneğinize ziyaret gerçekleştiremedik. İnşallah süreçten hemen sonra inşallah daha farklı bir ortamda bir araya geleceğiz”.

İl Başkanı Kılıç, “Her engelli vatandaşımız bizlerin birer parçasıdır. Çünkü her an herkes belirli bazı sebeplerden dolayı aynı duruma gelebiliyor. Aslında bu düşünceyle hareket etmemiz gerekiyor. Engelleri zihinlerden kaldırdığımız an toplum olarak hayata bakış açımız tamamen normalleşiyor. AK Partimizin 18 yıl boyunca engelli kardeşlerimize kazandırdığı temel hakların asıl sebebi budur. Engelli vatandaşlarımızın çalışma statüsünün yenilenmesi, eğitim durumları, sosyal alanda kazandırılan olgular, istihdam alanları, kendilerinin ve bakıcıların aldığı aylıklar ve bunlara benzer tüm maddeler engelli kardeşlerimizin toplumla iç içe ve hiçbir ayrıştırmaya maruz kalmamaları için hayata geçirilen önemli argümanlardır. Bu vesileyle şahsınızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı tebrik ediyorum”.

AK Parti’nin tüm engelli vatandaşlara hak ettikleri sosyal yaşamı sunduğunu dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk, “AK Parti engelli vatandaşlarımızın engelinin aslında engel olmadığını ve bu farkındalığı tüm topluma yaymak için birçok yasayı hayata geçirdi. Tüm bunlar bizim için dönüm noktası niteliğindedir. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümetimize teşekkür ediyorum. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde korona virüs ile başarılı bir şekilde mücadele etmektedir. Engelli kardeşlerimize çağrım, Covid-19’dan etkilenmemek ve salgın bitinceye kadar Sağlık Bakanımızın yapmış olduğu tüm uyarılara mutlaka riayet etmemiz gerekiyor”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79