SMA hastası Hamza mehter eşliğinde ABD'ye uğurlandı

aşiskele ilçesi Damlar Mahallesi’nde yaşayan Suudi Arabistan vatandaşı Rafi Abauljout ile Türk eşi Şeyma Abauljout’un 21 aylık oğulları Hamza Abauljout’a 3 aylıkken SMA Tip-1 tanısı kondu.

DHA
Hamza bebek, ailesi, sevenleri ve destekçilerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik grup tarafından mehterli ve meşaleli bir törenle uğurlandı.

  • Yatağa bağlı, karnından mideye uzanan hortumla beslenen ve boynunu da destek olmadan tutamayan Hamza’nın sağlığına kavuşabilmesi için düzenlenen kampanya sonuç verdi. Çeşitli etkinlikler ve sosyal medya üzerinden gelen bağışlarla ABD’de yapılacak olan tedavi için gerekli olan yaklaşık 21 milyon lirayı toplayan Abauljout ailesi, bugün öğle saatlerinde yola çıktı. Hamza bebek, ailesi, sevenleri ve destekçilerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik grup tarafından mehterli ve meşaleli bir törenle uğurlandı.

DHA
Hamza bebek, ailesi, sevenleri ve destekçilerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik grup tarafından mehterli ve meşaleli bir törenle uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79