TBMM Başkanı Şentop görme engelli kızla bir araya geldi

Şentop, Keşan ilçesindeki ziyaretleri kapsamında kentteki bir otelde düzenlenen programa da katıldı.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve İpsala Ticaret Borsası yöneticilerinden bölge ekonomisi ile ticari faaliyetler hakkında bilgi alan Şentop'a bölge ekonomisi hakkında sunum yapıldı.

Programın ardından Keşan’da yaşayan 10 yaşındaki Yaman ve ailesiyle görüşen Şentop, küçük kıza 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla beyaz baston hediye etti.

Programa TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, AK Parti İl Başkanı Belgin İba ve Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79