Yılmaz Morgül örnek bağışıyla gönülleri fethetti

Yılmaz Morgül’den Tekerlekli Sandalye Bağışı!

Herkesin artık bildiği üzere Yılmaz Morgül kendini hayır işlerine adamış durumda. Son yaptığı yardım ise, gönülleri bir kez daha fethetmesine neden oldu. Morgül, Engelsiz Yaşam Vakfı’na ihtiyaç sahibi kişilere bağışlanmak üzere tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Şimdilik sadece 6 det sandalye bağısında bulunan sanatçı, kısa bir zaman sonra bu rakamın yüzlü sayıları geçeceğini de belirtti.

Vakfın Levent merkez şubesinde yapılan ve sosyal mesafenin de uygulandığı tekerlekli sandalye teslim töreninde, sandalyeleri Vakfın Başkanı Atilla Kaplakarslan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beykoz Engelliler Derneği Başkanı Hasan Polat’a teslim eden Morgül şunları kaydetti;

“Engelsiz Yaşam Vakfı ile pek çok hayır işi yaptık. Bu sandalyeleri de vakıf aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Beykoz benim çocukluğumun geçtiği yerdir o yüzden ilk parti sandalyeleri buradaki Beykoz Engelliler Derneği’ne verdik”

Kaplakarslan ise;

“Değerli sanatçımızın bu bağışı herkese örnek olsun.”

Diyerek, tüm sanatçılara tekerlekli sandalye bağışı yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79