Zihinsel engelli kıza istismarla suçlanan şüpheli evinde ölü bulundu

Kendisinden 44 yaş küçük yüzde elli zihinsel engelli kızı istismar ettiği iddiası ile hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan şüpheli adam evinde ölü bulundu.

Olay 1 yıl önce yaşanmıştı. O dönem 19 yaşında olan E.Ş, Ankara'dan Tokat'a babaannesiyle yazı geçirmek için tatile gitti. Aynı köyde yaşayan Günay M. isimli kişi kendinden 44 yaş küçük %50 zihinsel engelli kızı istismar etti iddiasıyla E.Ş. tarafından savcılığa şikayette bulunuldu.

KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI
Kızının garip tavırlarından ve psikolojik durumundan şüphelenen baba E.Ş., kızını psikoloğa götürdü. Genç kız gittiği psikoloğa tüm gerçekleri gözyaşları içinde anlattı. Baba E.Ş. geç kalmadan yüzde 50 zihinsel engelli kızını istismar ettiği iddia edilen 64 yaşındaki Günay M.'den şikayetçi oldu. Baba E.Ş.'in iddiasına göre şüpheli Günay M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pandemi sürecinde cezaevlerindeki tahliyelerden yararlanan 64 yaşındaki Günay M., geçtiğimiz aylarda tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM
Kendinden 44 yaş küçük %50 zihinsel engelli kızı istismar eden adam cezaevinden çıktıktan kısa bir süre sonra tekrar Ankara'da yaşayan genç kıza komşusunun telefonundan ulaşarak "onu çok sevdiğini ve bu işin peşini bırakmayacağını söyledi"

64 yaşındaki adam Günay M., %50 zihinsel engelli kızı kaçırdı.

26 Eylül tarihinde İstanbul'dan Ankara'ya gelen ve kendinden 44 yaş küçük %50 zihinsel engelli kızı istismar eden adam, gece saatlerinde engelli kızın kaldığı apartmanın önüne gelerek telefonla onu aradı ve aşağı inmesini söyledi. Gece saat 03:00 sularında Ankara Dikmen'deki evin önünden taksiye bindirerek engelli E.Ş'yi kaçırdı.

İstismar mağduru engelli kızın ifadesine göre, kaçırıldıktan sonra kendisine şüpheli Günay M. tarafından şikayetinden vazgeçmesi ve gönül rızası ile ilişki yaşadığı hususunda baskı uygulanmış ve genç kız bulununcaya kadar günlük kiralık evlerde birlikte kalmış.



BABASI KIZINI ARAMAK İÇİN ESRA EROL'DA PROGRAMINA KATILDI
Yüzde 50 zihinsel engelli kızı E.Ş'yi bir an önce bulmak isteyen baba E.Ş., geçtiğimiz hafta ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına katılarak, kızı E.Ş'nin 64 yaşındaki Günay M. tarafından kaçırıldığını söyledi.

ENGELLİ KIZI KISA SÜRE İÇERİSİNDE ESRA EROL BULDU
20 yaşındaki E.Ş kısa süre içinde programı arayarak 64 yaşındaki Günay M. tarafından kaçırılmadığını, onun yanında olmadığını iddia etti. Ancak kısa süre içinde gerçekler Esra Erol'da programında ortaya çıktı. Esra Erol'da programının takipçileri E.Ş'nin yayına bağlandığı sırada engelli kızı teşhis etmiş ve hiç zaman kaybetmeden telefonun kamerasına o anları an be an kaydetmişti. Görüntülerde elindeki kağıttan kendisine yazılan bilgileri okumaya çalışan mağdur kızın yanında 64 yaşında Günay M.'in olduğu ve o sırada telefonla konuşan kızı yönlendirdiği açıkça görülüyordu.



EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Görüntülerin ertesi gün Esra Erol'da programında yayınlandığını gören 64 yaşında ki adam, yüzde 50 zihinsel engelli kızı Ankara Kızılay'da yol kenarına bırakarak kayıplara karıştı. Telefonla program yetkililerini arayan yüzde 50 zihinsel engelli E.Ş yerini söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi ve beni buradan alın dedi.

Esra Erol'da programının yetkilileri tarafından Ankara'da bırakıldığı yerden alınan genç kız İstanbul'a getirildi. 64 yaşındaki Günay M. ise telefonunu da kapatarak kayıplara karıştı.

Yüzde 50 zihinsel engelli E.Ş, 64 yaşındaki Günay M. tarafından kaçırıldığını ve bir çok defa kendisi tarafından istismar edildiğini söyledi.

Haber sabah saatlerinde geldi. İstismar iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve bu süreçte %50 zihinsel engelli mağdur kızı tekrar kaçıran 64 yaşındaki Günay M. Ankara'da yaşadığı evde ölü bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79