Bu okulun Zihinsel Engelli Çocukları, Apar Topar Şehrin Uzak Bir Yerine Taşınıyor!

Emeği,hukuku,liyakati hiçe sayan, devletin bütün imkanlarını kendi reklam malzemesi olarak kullanan bir zihniyet Samsun Milli Eğitimde iyiden iyiye kendini belli etmiştir.

Son dönemlerde erken seçim konusunun da gündem olmasıyla birlikte bu zihniyet, reklam malzemesi olarak daha önce kullandığı Zafer Özel Eğitim Meslek Okulu’nun Özel ( Zihinsel Engelli) Çocuklarını seçmiştir.

Hayatını kendi başına idame ettirme gücü olmayan, her an anne -babaya ihtiyaç duyan, çeşitli rahatsızlıklarında sağlık kurumlarına acilen ulaşması gereken Zafer Özel Eğitim Meslek Okulu’nun Özel ( Zihinsel Engelli) Çocuklarını Atakum’daki binasından şehir merkezine uzak olan Taflan’a taşıyıp bazı siyasi,politik,bürokratik ve ekonomik güç odaklarının isteğiyle yapılacak olan BİLSEM için bu özel (zihinsel engelli ) çocuklarımızdan boşalan okulda yer tahsis etmeyi planlayan Samsun MEM yöneticilerine; yarım kalmış siyasi ikbal sevdalarınıza özel çocuklarımızı mağdur ederek ulaşamayacağını hatırlatıyor, Samsun’un eğitimini reklam olarak kullanmaktan vazgeçin diyor ve şu soruyu soruyoruz:
– Hangi vicdan, hangi akıl, hangi güç odağı, size , bu özel (zihinsel engelli) çocukları Taflan’a taşıma kararını aldırdı? NEDEN ???

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79