Sadece Üç Parmağıyla "Ben de Varım" dedi

Mersin'in Gülnar ilçesinde yaşayan Duchenne Musculer Distrofi (DMD bir tür kas hastalığı) kas hastası 28 yaşındaki Mersinli Harun Tınas, üç parmağını kullanarak yazdığı şiirlerini topladığı ilk kitabı "Sessiz Çığlığım"ın ardından bu kez, roman yazarak kitap haline getirdi.

DMD Kas hastası olan Harun Tınas'ın, sağ elinin hafif hareket eden baş, işaret ve orta parmaklarıyla Mouse ile, optik klavyeden yardım alarak, bilgisayarda yatar bir pozisyonda kendi hayatını yazdığı "Ben de Varım" kitabı çıktı

Harun Tınas ilk yazdığı şiir kitabından sonra bu kez de karşımıza hayatını anlattığı bir romanla çıktı. 244 sayfalık kitabının ismi “BEN DE VARIM’’.

Harun yayınladığım bu eserimde, hayatını ve yaşadığı çevreyi anlattı.

"Aslında bu hayatı iyisiyle, kötüsüyle tüm zorluklarına rağmen bir defa yaşamıştım. Yaşadığım o kadar çok problem vardı ki; yazarken bazen psikolojim ve moralim çok bozuldu. Ağlama noktasına bile geldiğim oldu. Tabi çok güzel hatıralarımda var. Ayrıca kitabımda; birkaç şiirimin hikayesini ve seslendirdiğim şiirlerimi görebileceksiniz. Birçoğunuz sanırım kitabımda adı geçen yerleri merak ediyordur; ben şuan Mersin’in Gülnar ilçesinde yaşamaktayım. Kronolojik sıraya göre romanım çoğunlukla Mersin’in ilçeleri olan Aydıncık, Silifke ve Gülnar’da geçmektedir.
Kitabımı 1000 adet bastırdık. Şu an elimde 900 adet bulunmakta. Kitabı benden satın almak isteyenler; 05385912126 numaralı WhatsAPP hesabıma veya Facebook ve İngstagram hesaplarıma özelden yazarak ulaşabilirler. Kitabımın fiyatı 20 ₺ olup, kargo ücreti size aittir. Sadece Ptt kargoyla gönderiyoruz. Kapıda ödememiz yoktur. Kitabı benden almanızı öneririm.
Yayınevi mecralarından almak isteyenler; kitapyurdu gibi sitelerden alabilirler. Hedefim elimdeki tüm kitapları satmak ve üçüncü kitabıma yol açmaktır.

Kendisi gibi engelli olan bireylere de seslenerek, bir engellinin neler başarabileceğine dair umut pompalayan eden Harun Tınas; "Dmd’li kardeşlerim; hepimizin hayatı zor, ama her şeye rağmen yaşamak güzeldir. Sizde içinizdeki cengaverin farkına varıp, onu ortaya çıkartabilirsiniz ve bu hayatta ‘’BEN DE VARIM’’ diyebilirsiniz." dedi

Tebrikler Harun TINAS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79