Genç raketler İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda göz doldurdu

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 27 kulüpten toplam 34 sporcunun boy gösterdiği müsabakada Osmangazili Yusuf Ocak, üstün performans sergileyerek ikinci oldu. Sporculardan Hüseyin Şengöz ise 12 yaş altı kategorisinde bir başarıya daha imza atarak üçüncülük kürsüsüne çıktı

Genç sporcuları tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Uzman antrenörlerimizle birlikte bu branşta zirve yapmak, ulusal ve uluslararası başarılara imza atmak için yoğun çaba harcıyoruz. İşitme engelli sporcularımızın bir nebze de olsa hayatlarına dokunarak, onların başarılarına ortak oluyoruz. Sporcularımızın hepsini yürekten kutluyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79