Bu festival hem çok sesli, hem ço

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 3. Uluslararası Bandolar Festivali’nde yurt içi ve yurt dışından gelen bando takımlarına ev sahipliği yapıyor.

Festival çerçevesinde Azerbaycan Savunma Bakanlığı Haydar Aliyev adına Harp Enstitüsü Orkestrası, Bursa Barış Kadın Bandosu, Bolu Belediye Bandosu, Bosna Hersek Rudarska Glabza Kakanj Bandosu, Bursa Büyükşehir Belediye Bandosu, Bursa Kız Lisesi Bandosu, Edirne Belediye Bandosu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Bandosu, Gemlik Belediye Ritim Bando Takımı, İstanbul Büyükşehir Belediye Bandosu, Kazakistan Cumhuriyeti Devlet Servisi Cumhurbaşkanlığı Bandosu, Mudanya Belediye Bandosu, Mustafakemalpaşa Belediye Bandosu ve Seferihisar Belediye Bandosu Bursalılarla buluştu.

Atatürk büstüne çelenk sunulması ile başlayan etkinlikte tüm bandolar hep birlikte İstiklal Marşı’nı icra etti. Ardından başlayan kortej yürüyüşünde İnönü ve Cumhuriyet Caddesi bando ekiplerinin marşlarıyla yankılandı. Vatandaşların da alkışlarıyla tempo tuttuğu yürüyüşün ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda tören düzenlendi.

Festival etkinlikleri
1 Ekim Pazar günü saat 15:00’ten itibaren bando ekipleri, Orhangazi Cumhuriyet Meydanı, Osmangazi Hürriyet Meydanı, İnegöl AVM ve Gölyazı Ağlayan Çınar noktalarında konser verecek. Aynı gün saat 17:00’den itibaren ise aynı bando ekipleri; Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Nilüfer Üçevler Parkı, İznik Belediye Meydanı, Mustafakemalpaşa Adnan Menderes Meydanı ve Demirtaş Meydanı’nda performanslarını sergilemeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79