Bursa'da Arkeoloji Olimpiyatları başladı
banner70

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Arkeoloji Olimpiyatları başladı. Altıparmak Millet Bahçesi'nde düzenlenen olimpiyatta, 10-15 yaş arası çocukların katılabileceği ödüllü yarışmalar, atölyeler, etkinlikler, konser ve film gösterimleri yapılacak. 

BİRÇOK ATÖLYE KURULDU 

13.00 itibarıyla başlayan etkinliklerde, Sevimli Canavar Atölyesi, Kaligrafi / Yazı Yolcusu, Boyama ve Bubble Show, Troya Müzesi, Tavşanlı Höyük ve Bahçelievler Kazısı, Antandros Derneği Sikke Basımı ve Mozaik Atölyesi standları yer aldı. 

YÜZ BOYAMA ETKİNLİKLERİ 

Atölyelerin yanı sıra, küçük çocuklara da yüz boyama etkinleri düzenlendi. Aileler ve çocukları gerçekleştirilen etkinliklerle keyifli anlar geçirdi. 

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ 

Olimpiyat alanında birçok stant kurularak, çocuklara çeşitli etkinlik alanları düzenlendi. Arkeoloji ve kültür varlıklarının tanıtılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla ilk kez düzenlenen Arkeoloji Olimpiyatları'nda katılım gösteren çocuklara ödüller ve madalyalar verilecek. 

BİRİNCİYE ELEKTRİKLİ KAYKAY 

Birincilik ödülünü hak kazanan çocuğa elektrikli kaykay, ikinciye bisiklet, üçüncülük ödülünü alan çocuğa ise akıllı bileklik hediye edilecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79