Bursa Tarım A.Ş'den Bursaspor'a destek

Bursaspor Kulübü'nde göreve gelmelerinin ardından, çeşitli ekonomik hamleler ile kulübün mali sorununu gidermeyi amaçlayan yönetim, yeni bir projeyi daha hayata geçirmişti. Buna göre 2021-22 sezonunda formaların reklam alanları (göğüs, sırt, kol ve şort) oynanacak her maçta ayrı ayrı satışa sunuldu.

Her hafta farklı bir kurum ve kuruluşun sponsorluğunu alan kulüp son olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Tarım A.Ş, ile anlaşma sağladı. Tarım A.Ş, TFF 1. Lig'in  4-6 ve 7. haftalarında oynanacak mücadelelerde yeşil beyazlıların kol sponsoru oldu.

Bursaspor, Tarım A.Ş'ye teşekkürünü sosyal medya hesabından iletti; "Takımımızın 4-6 ve 7. Haftasında oynayacağı maçların kol sponsoru Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Tarım A.Ş olmuştur. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz."

Bunlar da ilginizi çekebilir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79