25 Temmuz 2022 Pazartesi Evde Bakım Parası Yatan İller

25 Temmuz 2022 Pazartesi Evde Bakım Parası Yatan İller Belli Oldu! İhtiyaç sahibi bakıma muhtaç kişilerin ailelerine yapılan evde bakım parası ödemeleri her ay farklı illerde ki vatandaşlara çıkıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi bakıma muhtaç kişiler ile bu kişilerin ailelerine yapılan evde bakım parası ödemeleri, 25 Temmuz 2022 Pazartesi gününden itibaren hesaplara yatırılmaya başlandı. 25 Temmuz evde bakım parası yatan iller listesi belli oldu. 

25 TEMMUZ EVDE BAKIM PARASI YATAN İLLER GÜNCEL TAM LİSTE

1- Ordu

2- Denizli

3- Manisa

4- Antalya

5- Kocaeli

6- Nigde

7- İstanbul

8- İzmir

9- Kahramanmaraş

10- Çanakkale

11- Sakarya

12- Adana

13- Mersin

14- Balıkesir

15- Bursa

16- Aksaray

17- Ankara

18- Afyonkarahisar

19- Bolu

Her ayın evde bakım maaşı ödemeleri ayın 15'inde başlıyor ve illere göre ayın 31'ine kadar devam ediyor. 

EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım parası alan vatandaşlar, ödemelerin yapılıp yapılmadığını SMS ile ya da e-Devlet üzerinden sorgulayabiliyorlar. Maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanlar, BAKIYE yazıp 4747'ye kısa mesaj göndererek maaşlarının yatıp yatmadığını kontrol edebilirler.

Evde bakım parası e-Devlet üzerinde sorgulama işlemi için e-Devlet şifresi ve T.C. Kimlik numarası ile e-Devlete giriş yapmak gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra arama butonuna Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama yazıldığında açılan ekranda maaş ödemesine ilişkin detaylar ekrana geliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79