73 yaşındaki kadın engelli oğluyla sokakta kaldı
banner70

Sivas’ta 18 yıldır aynı evde kiracı olarak oturan 73 yaşındaki Nezaket Karayiğit ve 48 yaşındaki engelli oğlu, kirayı ödemediği gerekçesiyle evden çıkartıldı. İddiaya göre sözleşme olmadığı için kirayı elden veren yaşlı kadın ve oğlu kapıda kaldı. Evindeki eşyalarını alamadan sokakta kalan kadın, yardım çağrısında bulundu.

73 yaşındaki kadın engelli oğluyla sokakta kaldı

Evinden tahliye edildiğini ifade eden Nezaket Karayiğit, “Beni evimden çıkardılar, Allah’a havale ediyorum. Oğlumun birisi felçli. Üstümü başımı alayım dedim, bana müsaade verin dedim. Yok deyip kolumdan tutup dışarı attılar. 6-7 ay ev sahibinin oğluna kira verdim, almamış. Her ay kirayı verdim, oğlu yemiş. Çevredekiler zekât, fitre veriyorlardı. Yiyeceğimi de insanlar veriyordu. Ben onun kirasını verdim, o da beni dışarı attı. Bana bir ev bulunmasını istiyorum. Eşyamın buradan çıkmasını istiyorum” dedi.

Rahmi Meyveci - Yunus Çiftci

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79