Arkadaşını vuran engelli adam değneklerle adliyeye götürüldü!

Olay, Kirazlıyalı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde dün akşam saat 22.00 civarında meydana geldi. Fiziksel engeli bulunan Mustafa Kemal B. (38), alacağını talep etmek amacıyla arkadaşı İmdat B.'nin evine gitti. İkili arasında yaşanan tartışmanın şiddetlenmesi sonucunda Mustafa Kemal B., tabanca kullanarak İmdat B.'yi vurdu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralı İmdat B.'ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakletti. İmdat B., ciddi bir kan kaybı yaşadığı için Kocaeli Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın hemen ardından şüpheli Mustafa Kemal B., polise teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından, koltuk değnekleriyle adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79