Cumhurbaşkanı Erdoğan, "750 engelli öğretmen ataması yapılacak"

Öğretmen atama süreçleri devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirilen son Kabine toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunarak engelli öğretmen atamasının yapılacağını belirtti ve tarih verdi. Peki, 2021 engelli öğretmen ataması başvuruları ne zaman?

• 12 Ekim 2021 - 21:15• Son Güncelleme: 

1Engelli öğretmen ataması 2021 ne zaman yapılacak 750 engelli öğretmen atama başvuru tarihi ve kontenjanlar açıklandı mı

Engelli öğretmen atamalarını bekleyen milyonlarca öğretmen adayı için Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberi verdi. 3 Aralık Engelliler Günü'nü işaret ederek açıkladı. 2021 yılı içinde gerçekleştirilen öğretmen atamalarında bir yenisi daha ekleniyor. 750 engelli öğretmen ataması yapılacak. İşte, atama başvurularının detayları...

2ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI NE ZAMAN

ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI NE ZAMAN? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, atama bekleyen adaylara güzel haberi verdi ve 750 engelli öğretmen atamasını duyurdu. Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde 750 engelli öğretmen atamasının yapılacağını açıkladı. Detayların ise ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79