Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
banner70

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi yatacak olan bayram ikramiyelerini merakla beklemeye başladı. Her yıl dini bayramlar öncesinde olduğu gibi 2022 yılında da bayram ikramiyelerinin yatacağı gün sorgulanırken engelli maaşı alanların ikramiye hakkından yararlanıp yararlanmayacağı da sorgulanıyor.

Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere ve vazife malullüğü maaşı alan er ile erbaşlar, hükümetin bayram ikramiyesi hakkından yararlanıyor. 

Engelli maaşı alanlar ise bayram ikramiyeleri hakkına sahip olup olmadığı merak konusu oldu. Mevcut bilgilerde, ikramiye ödemelerine ilişkin alınan kararda engelli maaşı alan kişilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında ikramiye hakkı tanınmadığı olarak biliniyor.

Güncel Haberler2022 Ramazan Bayramı Bayram İkramiyesiEngelli Maaşı Bayram İkramiyesiEngelliler Bayram İkramiyesi Alacak MıKimler Bayram İkramiyesi Alıyor 2022

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79