Engelliler Merkezi şubatta bitiyor
banner70

21 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilen ihaleye katılmak için 5 firma doküman satın aldı, 2 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 25 milyon 706 bin lira olan ihaleyi, 28 milyon 734 bin liralık teklifi ile merkezi İstanbul Ümraniye’de bulunan Metropolpark Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kazandı.

İNŞAATI DAHA ÖNCE BİTMİŞTİ

Firma ile 16 Ekim 2023 tarihinde sözleşme imzalanırken, söz konusu çalışmaların 4 ay içinde yani şubat ayı ortasında tamamlanması gerekiyor. Engelliler Merkezi inşaatı daha önce tamamlanmış, tefrişatı da yapılmıştı. Ancak başta istinat duvarları olmak üzere çevre düzenlemelerinin de yapılması gerekiyordu.

NELER YAPILACAK?

Bu ihale kapsamında, 2 bin 500 metreküp kazı ve 550 metreküp taş duvar yapılacak. Ayrıca 6 ton Nervürlü inşaat demiri, 900 metrekare Granit Plak Taşı, 450 metrekare Bazalt Taş, 550 metrekare Klinker Taban Tuğlası, 4 bin metrekare rulo çim kullanılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79