Engellilere bayram ikramiyesi var mı?

? Sorusunun cevabı son saatlerin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. 'na sayılı günler kalmasının ardından emeklilere ödenecek ikramiye tarihi belli oldu.  vatandaşlar ödenecek ikramiyelerden kendilerine ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor.  alan  alabilir mi sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Peki, Engellilere bayram ikramiyesi var mı?.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

"Yaklaşık 12 milyon emeklimizin Kurban Bayramı ikramiyeleri 17-29 Temmuz tarihlerinde ödenecek. Zamlı temmuz aylıklarıyla Kurban Bayramı ikramiyelerinin, SSK'lı emeklilerimiz için 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur'lu emeklilerimiz için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacak.

Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşlarımızın ağustos ayına ilişkin aylıkları, Kurban Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle temmuz aylık farkı, ağustos aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleriyle ödenecek. Bu kapsamda Ziraat Bankasından her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz'da, 3. 4. ve 5. gününde aylıklarını alanlar da 29 Temmuz'da ödemeler gerçekleştirilecek. Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerimize ise 28 Temmuz'da ödeme yapılacak."

KİMLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALABİLİR?

Emekli bayram ikramiyelerinden yararlanabilecek olan kişiler;
SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri
Şehit yakınları ve gaziler
Ölüm aylığı alanlar
Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar,

Geçici köy korucuları
Şeref aylığı alanlar
Şampiyon sporcular,
Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri,
Terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri bayram ikramiyesinden faydalanabilecekler.

.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bedirhan 4 yıl önce

Neden.engelliyor. yok.bayram.ikramiyesi.bizler.insan.deyilmiyiz

Avatar
kadriye yıldız 4 yıl önce

bizide bayram ikramiyesi verirmisin engelliler olarak ihtiyacımiz var çalışamıyoruz keşke çalişabilipde bizde emekli olsak kimseye yük olmasak

Avatar
Mustafa 4 yıl önce

Engelliler sanki bu vatsnin evladi degil zengine emekliye ikramiye var ama ENGEL liye yok

Avatar
HiDAYET 4 yıl önce

Bu güne kadar engellilerin hiç bir zaman yanında olamadılar ve engelliler daima milletin ve devletin hep arka bahçesi oldu ve engellilerin maaşlarını ödemezler ve bayram arkasında öderler

Avatar
Yilmaz demir 4 yıl önce

Benim ayagimin biri hic basmaz 1.41

Avatar
Fevzi 4 yıl önce

Engelliyim 537 TL parayla geçim oluyorsa benim oyjmla millet vekili niye 30 bin TL para alıyor ikramiyesi servedi biz üvey evlat benim akrabam iki gez pandemi parası alıyor ben engelliyim bana yok evi işi olana pandemi parası iki gez veriliyor ben oy kullanmayacam oy vermeyecem

banner78

banner79