Eray'ın sonu ağabeyi gibi olmasın! Hastalığın teşhisi için yardım bekliyor

Adana'da tekstil işçisi Hamdullah (37) ve Bahar Kızıltoprak'ın (35) en büyük oğlu Batuhan Kızıltoprak (8), kusma, baş dönmesi ve karın ağrısı şikayetleriyle 2018'de hastaneye kaldırıldı ve ilaç verilip eve gönderdi.

Ancak Batuhan, bir akşam aniden fenalaştı ve hayatını kaybetti. Oğullarını kaybetmeyi atlatamayan aile, bu kez de bir diğer oğulları Eray Kızıltoprak'ın (14) hastalığıyla sarsıldı.

Doğuştan epilepsi hastası olan Eray da ağabeyiyle aynı belirtileri göstermeye başladı. Ancak doktorlar, Eray'a bir türlü teşhis koyamadı. Eray, 6 ayda 30 kilo verdi; yürümekte zorlandığı gibi tek başına da ayakta duramamaya; konuşma güçlüğü yaşamaya başladı.

Ankara'ya sevk edilen Eray'da, 2 milyonda görülen bir kas hastalığı tespit edildi ancak yine bir tanı konamadı. İkinci kez evlat acısı yaşamak istemeyen ailenin, günden güne eriyen oğulları için yardım bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79