'Erişilebilirlik Ödülleri' yarışmasına başvuru yağdı
banner70

AİLE, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, engellilerin hayatını kolaylaştıran tasarım, ürün, proje ve uygulamaları desteklemek için hazırladığı 'Erişilebilirlik Ödülleri' yarışmasına 1075 başvuru yapıldı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran tasarım, ürün, proje ve uygulamaları desteklemek amacıyla yapılan 'Erişilebilirlik Ödülleri' bu yıl yoğun ilgi gördü. 'Erişilebilirlik Ödülleri'ne 9 kategoride toplam 1075 başvuru yapıldı. En çok başvuru 'Erişilebilirlik Sosyal Sorumluluk Projeleri', 'Erişilebilir Tasarımlar ve Ürünler' ile 'Erişilebilir Kamu Kurum ve Kuruluşları' kategorilerinde yapıldı. Akademisyenler, ilgili kamu kurumları ve kuruluşları, engelliler ve yaşlılar ilgili sivil toplum kuruluşlarında görev yapan kişilerden oluşan jüri üyeleri, başvuru formlarını incelemeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79