İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası yarın başlayacak

İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası, 24-25 Haziran 2023 tarihleri arasında Bursa Atıcılar Atletizm Sahası'nda düzenlenecek. Şampiyonaya birçok sporcu katılacak. Milli Takım sporcularının seçildiği ve aynı zamanda Avrupa şampiyonasına katılacak sporcuların da belirleneceği Türkiye şampiyonasında büyük heyecan yaşanacak. TİESF Federasyon Başkanı Kerim Vural, şampiyonayla alakalı, "Türkiye'nin dört bir yanından gelen tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum. İşitme Engelliler Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda yarışacak sporcularının seçileceği bu şampiyonanın camiamız adına ve İşitme Engelli Sporu adına hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Sporcular, Türkiye şampiyonasında; 100m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 3000m, Gülle Atma, Uzun Atlama kategorilerinde yarışacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79