İzmir'li hayırseverden Gülnar'lı Harun'a "nefes"

Mersin'in Gülnar ilçesinde, Solunum cihazına bağlı olarak yaşayan DMD hastası Harun Tınas'ın arızalanan solunum cihazı, kendise oldukça zor günler geçirmesine sebep oldu.

Önceki hafta, Ana kartı yandığı için Solunum cihazına elektrik gitmeyen ve bitmek üzere olan bataryada kalan çok az elektrikle sınırlı nefes ve kısıtlı zaman diliminde, apar topar hastaneye kaldırılan Harun, yoğun bakım ünitesine alınarak, hayata kaldığı yerden devam dedi.

Bir DMD hastasının tek solunum cihazıyla yaşamasının ne denli riskli bir yaşam olduğu, bir kez daha gözler önüne serildi.

Bu durum karşısında, 2.bir solunum cihazının artık zorunlu olmasıyla, Harın Tınas sosyal medyadan "yeni bir solunum cihazın ihtiyacı olduğunu" yazdı.

Kaleme aldığı "Sessiz Çığlığım", "Ben de Varım" ve Koyu Zaman Seferisi" kitaplarıyla adından söz ettirenve geniş bir okur profili bulunan Harun Tınas'ın bu isteği sosyal medyada karşılık buldu ve İzmir'den Hüseyin Baysan bu talebe cevap verdi.

Aynı zamanda kendisi de Mersinli olan hayırsever Hüseyin Baysan, hemşehrisi Harun'un solunum cihazını hızlı bir şekilde temin ederek Gülnar'a gönderdi.

İkinci bir solunum cihazıyla daha güvenli bir hayata merhaba diyen Harun Tınas, yayımladığı sosyal medya mesajıyla hayırseverine teşekkür etti:

"Sevgili dostlar; Size kendi adıma güzel bir haber vermek istiyorum. Artık ikinci bir solunum cihazım oldu. Gülnarlı hemşehrim Sayın Hüseyin Baysan’a çookkk çok Teşekkür Ederim. Allah yüzbin kere razı olsun.

Biliyorsunuz geçen hafta Perşembe solunum cihazım arızalanmıştı. Çok büyük zorluk yaşamıştım. Merak edenlere söyleyeyim “anakart yanmış”. Anakart yandığı için cihaza elektrik gitmedi ve batarya bitmeden hastaneye ulaşmak zorunda kaldık. İki hastane değiştirdik. Yoğun bakıma düşmüş ve “annemi almadıkları için” büyük sorun yaşamıştım. Yedek bir solunum cihazı ihtiyaç olduğunu anladım. Geçen hafta Cuma sosyal medyamda bir yazı paylaştım. Bir saat sonra Hüseyin Baysan amca messengerime mesaj yazdı. “İhtiyacın olan cihazı sana temin edip İzmir’den gönderebilirim” dedi. Ben şaşırdım tabii, bu iyiliği akrabam bile yapmazdı. Sonra babamın numarasını verdim. Bugün yeni cihazım geldi. Allah razı olsun. Bu çok büyük bir ihtiyaçtı. Şu an yeni solunum cihazını kullanmaya başladım. Allaha sonsuz şükürler olsun. Hemşehrim Hüseyin Baysan’a sevgi, saygı ve hürmetlerimi iletiyorum. Çok çok çok… Teşekkür Ederim. Allah tekrar tekrar razı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79