"Öz kızına cinsel istismar" yalan çıktı

18 aydır çocuğunu göremeyen bir babanın velayet davası açmasıyla birlikte, anne iftira senaryolarını sahneye koymuş, baba H.T'yi  "kızını taciz eden bir baba"olarak kamuoyuna duyurmuş, yargıya taşınan olay, mahkemenin davayı  titizlikle araştırması, belge ve bilgilerin ortaya konulmasıyla bir yanlıştan dönülmüş, gerçekler ortaya çıkmıştır.

Sözkonusu haberde; her ne kadar Polis olan baba H.T'nın  8 yaşındaki öz kızı M.T'yi cinsel istismar ettiği yönünde eski eşi tarafından sosyal medya kullanılarak yardım çağrısında bulunmuş ise de, olay yargı sürecine taşınmış, yapılan yargılamada, çocuğun ÇİM merkezinde uzman çocuk pedagog ları, ayrıca Aile Bakanlığına ait çocuk Sosyolog görüşmeleri raporlarında;

 8 yaşındaki M.T nin anne yönlendirmeleri etkisi altında ilk ifadesini verdiği, çocuk üzerinde  manipülatif etkiler olduğu, bilakis çocuğun babasını çok sevdiğini, özlediğini görmek istediğini, fakat annenin göstermediğini, şu an dahi babasını görse boynuna sarılmak istediğini, akşamları babasına sarılarak uyumak istediği yönünde raporlar ile, 

"çocuk adli görüşme odasına girdiğinde kendisini tanıtılması istendiğinde ismini söylemek yerine doğrudan direkt olarak öğütlenmişcesine, Tedirgin bir şekilde babam bana dokunuyor" şeklinde ifade verdiği rapolaları ile birlikte yapılan  yargılama sonucunda Mersin 3 Ağır Ceza Mahkemesi 2020/235  görülen yargılama sonuçlanmış olup beraat kararı çıkmıştır.

 Babanın çocuğunu 18 aydır göremediği için velayet davası açtıktan sonra böyle bir iftiraya maruz kaldığı anlaşılmış, küçük çocuğun böyle bir istismara 22 yıllık Polis babası tarafından uğramadığı oraya çıkmıası bizler için de sevindirici bir haber olmuştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan TARTANCI 3 yıl önce

Maalesef boşanmış eşler arasında arada menfaat çatışması velayet davası gibi sorunlarda Türkiye de yüzlerce masum baba bu iftiraya maruz kalmakta. Ve olan masum çocuklara oluyor. Psikolojik şiddet ve istismara uğrayan çocuklar oluyor.

Avatar
Muhammed 3 yıl önce

Allah vicdan mwehamet versin.çocuğa yazık

Avatar
Memet 3 yıl önce

Allah vicdan merhamet versin

Avatar
Nihat Yörük 3 yıl önce

Bu yanan hayatı alt üst olan cinnetin eşiğinde ki kaçıncı baba YAZIKLAR OLSUN yargıdaki tektaraflı kayırma ya yazıklar olsun bu duRumi görmeyenlere ...

Avatar
Mustafa AKYILDIZ 3 yıl önce

HAKAN TARTANCI - kendi cıkarları uğruna cocuklarının psikolojisini ve geleceğini hiçe sayanlara yazıklar olsun

Avatar
Ahmet Uçak 3 yıl önce

Hakan Tartancı beyin masumiyetinin kanıtlanmış olması sevindirici olmakla beraber 6284 sayılı yasa iftiracıların elinde koz olarak kullanılmakta binlerce masum insanın hayatı telef olmaktadır. Bu yasanın acilen yürürlükten kaldırılması gerekir.

Avatar
Ercan 3 yıl önce

Adam ne suçlanıyor ve ceza alsa idi ayni ceza da iftira atanada aynı cezayi vermek gerekir

Avatar
Cengiz TÜDAÇDER 3 yıl önce

6284 sayılı iftiranın önünü açan yasa malesef intikam silahına dönüşmüş durumda. İftira atan attığı iftiranın suçu oranında hatta 1.5 katı daha fazla ceza ile cezalandırılmalı ki, deliksiz belgesiz hayatların karartırılmadının önü kesilmelidir. İftira atanın yanına kar olmamalı. Bedelini ÖDEMELİDİR. Hakan Beyin her zaman yanındayız.

banner78

banner79