Teknosa görme engelli kullanıcılar için erişilebilir oldu

Teknosa, görme engelli kullanıcıların teknoloji alışverişlerini kolaylaştıracak bir ilke daha imza attığını duyurdu. BlindLook ile iş birliğine imza atan Teknosa, teknosa.com'da görme engelli kullanıcılar için 15 Ekim Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü'nde sesli simülasyon dönemini başlattı. BlindLook'un sesli simülasyon teknolojisinin teknosa.com web sitesine uyarlanmasıyla görme engelli kullanıcılar teknoloji alışverişlerinin her aşamasını teknosa.com üzerinden yapabilecek.

Teknoloji odaklı pazaryerine dönüşen teknosa.com'a uyarlanan sesli simülasyon teknolojisi ile görme engelli kullanıcılara tüm site anlatılıyor ve hangi işlem için ne yapmaları gerektiği konusunda detaylı yönlendirmelerde bulunuluyor. Teknosa mobil uygulaması da çok yakında Blindlook iş birliği ile görme engelli kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79