YEK Eğitim Kurumları'nda görme engelli bireylere özel 'ses tiyatrosu'
banner70

YEK Eğitim Kurumları'nda görme engelli bireylere özel 'ses tiyatrosu'

YEK Eğitim Kurumları, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında, Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki görme engelli bireyleri, okullarında gerçekleştirdiği ses tiyatrosunda bir araya getirdi.

2024.01.13 12:29 - Son Güncellenme: 2024.01.13 12:32 - Bursa Bölge

   

 A 

YEK Eğitim Kurumları'nda görme engelli bireylere özel 'ses tiyatrosu'

SİMLANUR İNCE / BURSADA BUGÜN

YEK Eğitim Kurumları'nın, Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği etkinliklerin 2'ncisi ses tiyatrosu oldu. 

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, YEK Eğitim Kurumları, Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki görme engelli bireylere özel ses tiyatrosu hazırladı. 

GÖRME ENGELLİ BİREYLER TİYATROYU ÇOK BEĞENDİĞİNİ İFADE ETTİ

Düzenlenen tiyatroda, Kerem ile Aslı'nın aşkı seslendirildi.

Görme engelli bireylerinde keyifli vakit geçirdiği tiyatronun sonunda, görme engelli bireyler ve tiyatro ekibi kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Tiyatro ekibine teşekkürlerini sunan görme engelli bireyler, tiyatroyu çok beğendiklerini ifade ettiler.

FARKINDALIK AMAÇLI TİYATROYU GÖZLERİ BAĞLI DİNLEDİLER

Görme Engelli bireylerle tiyatroyu dinleyen, YEK Eğitim Kurumları'ndaki bir grup öğrenci ise, görme engelli bireyleri biraz da olsa anlayabilmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ses tiyatrosunu gözlerini siyah bir bezle bağlayarak dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79