Özel Sporcular Down Sendromlu Basketbol Milli Takımı Bilecik'te

1521 Haziran 2025 tarihleri arasında İtalya'nın Ferrara kentinde düzenlenen SUDS Avrupa Şampiyonası'nda ‘Avrupa ikincisi' olan Özel Sporcular Down Sendromlu Basketbol Milli Takımı, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Federasyon Asbaşkanı ve Dünya Down Sendromu Cimnastik Federasyonu Başkanı Ensar Kurt, Milli Takım sporcuları Hasan Gökhan Kotan, Emre Bolluk, G. Yusuf Işık ve İl Temsilcisi İbrahim Aydoğar da katıldı.

İl Müdürü Ramazan Demir, "Gösterdikleri performans ve başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79