İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası Antalya'da Başlıyor

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, 20 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası'na 13 ülkenin erkek milli takımları katılacak.

Türkiye'nin yanı sıra Fransa, İngiltere, Almanya, Polonya, Belçika, Yunanistan, İskoçya, Galler, Ukrayna, İtalya, Sırbistan ve Danimarka'nın mücadele edeceği şampiyonanın organizasyonu için çalışmalar başlamış durumda. Federasyon Başkanı Kerim Vural, "Bu yıl ülkemizde ikinci kez uluslararası düzeyde işitme engelliler spor organizasyonunu gerçekleştireceğiz. Avrupa Şampiyonası'na hazırlıklarımızı hızla sürdürüyoruz ve organizasyonun en iyi şekilde geçeceğine inanıyorum. Antalya halkını bu heyecan dolu müsabakalara davet ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79