Ya benim gibi olsaydınız

2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor'un son 10 yıldır iç sahada oynanan hiçbir maçını kaçırmayan engelli kadın taraftar Kader Dönmez, koronavirüs salgınının daha fazla yayılmaması için Sağlık Bakanlığı'nın evde kal çağrısına aldırış etmeden sokağa çıkan insanlara adeta haykırarak seslendi.
30 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum yaşadığını ve hayatının büyük bir bölümünün evde geçtiğini belirten Kader, "Evde canım sıkılıyor, duramıyorum" deyip sokağa çıkan insanlardan empati kurmalarını istedi.
Tüm dünyada salgın haline gelen Zonguldak'ta beş, ülkemizde yüzlerce vatandaşımızın ölümüne neden olan koronavirüs salgınına ilişkin tedbirler artırıldı. Her geçen gün artan vaka ve ölüm sayısı insanları tedirgin etmeye devam ediyor. Salgından korunmanın ilk temel kuralının evde kalmak olduğunun belirtilmesine rağmen, zorunlu olmadıkça hala sokaklarda gezen insanlar, salgının daha geniş çevreye yayılması için büyük risk oluşturuyor. Bu riskin azaltılması için başlatılan #evdekal çağrısına bir destek de Zonguldak Kömürspor'un engelli kadın taraftarı Kader Dönmez'den geldi.
30 yaşında hayatını tekerlekli sandalyeye mahkum yaşamak zorunda kalan engelli kadın taraftar, salgına rağmen "evde canım sıkılıyor, duramıyorum" deyip de sokağa çıkan insanlara seslendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79