16 Nisan 2021 Evde bakım maaşı yatan iller

 yattı mı? sorusuna yanıt bulmanın iki yolu bulunuyor. İster sms isterseniz e Devlet sistemi üzerinden emekli maaşı sorgulaması yapabilirsiniz. Devlet dairelerinde yapılan pek çok işlemi online olarak gerçekleştirmemizi sağlayan e Devlet'in " Sorgulama" sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e sms atmaları gerekiyor. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 sms ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.Ziraat bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ- 16 NİSAN 2021

Amasya

Kırklareli

Edirne

Bolu

Samsun

Aksaray

Sakarya

Ordu

Hatay

Konya

Diyarbakır

Manisa

Uşak

Adıyaman

Antalya

Afyonkarahisar

İzmir

Balıkesir

Isparta

Gaziantep

Bilecik

Zonguldak

Tekirdağ

Osmaniye

Erzincan

Şanlıurfa

Evde bakım maaşı yattı mı, hangi illerde yatırıldı? 15 Nisan Evde bakım maaşı yatan iller sorgula

EVDE BAKIM AYLIĞI NEDİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79