Engelli kadının Akülü sandalyesinin şarj aleti ve 20 torba kömürü çalındı

Adana'nın Kozan ilçesinde oturan 4 çocuk annesi Gülcan Çakıcı (48), 2 bin TL değerinde akülü sandalyesinin şarj aleti ve 20 torba kömürü çalınınca çaresiz kaldı.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Gülcan Çakıcı’nın gözyaşlarını bugün dindirdi.

"KÖMÜR VE AKÜ ŞARJ CİHAZINI KENDİSİNE TESLİM EDİYORUZ"

Gözü yaşlı kadına kömür ve şarj aleti getiren Başkan Özgan, "Gülcan Hanım'ın arabasının akü şarj aleti alınmış, kömürleri de yürütülmüş. Bu vicdansızlığı burada lanetliyorum. Bunu yapanları zalim olarak nitelendiriyorum. Kömür ve akü şarj cihazını kendisine teslim ediyoruz. Kömür için Kozanlı esnafımız Recep Çürük destek verdi.

Adana'da hırsız mağduru engelli kadının gözyaşları sevince dönüştü

"HÜKÜMETİN ENGELLİLERE KARŞI PROJELERİ VAR"

Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ben resim çekmeyi çok uygun görmüyorum ama bu vicdansızlık bunun hesabını zalimlere Allah hesabını sorar. Tekrardan geçmiş olsun. Hükümetin de bu konuda engellilere karşı ciddi projeleri var. Bizler de belediye olarak destekliyoruz. 3 Aralık Engelliler Gününüz kutlu oldun."dedi.

"ENGELLİYE YAPILACAK EN BÜYÜK KÖTÜLÜK"

Dün üzüntüden gözyaşı döken Gülcan Cakıcı ise bu kez sevinç gözyaşı dökerek Kozan Belediye Başkanına desteği ve düşüncesi için teşekkür etti, "Engelli bir bireye yapılacak en büyük kötülük. Allah bunu yanlarına bırakmaz. Allah tutuğunuzu altın etsin." ifadelerini kullandı.

"EVE GİREN 3 KİŞİ YAKALANDI"

Yürüme engelli kadının kızı İrem Oflas, "Dün karakola gittik, ifademiz alındı. Eve giren 3 kişiden bir kişi yakalandı. Ama adli dengesi yerinde olmadığı gerekçesiyle serbest kaldı. Annemin şu an can güvenliği yok. Biz yakalanıp tutuklanmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #1

 

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #2

 

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #3

 

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #4

 

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #5

 

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #6

 

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #7

 

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #8

 

Adana da engelli kadın sevinç gözyaşları döktü #9

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79