Adana’da klima tamircisi, kocasını öldürdüğü kadını engelli bıraktı

Adana’nın Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi’nde 19 Ocak 2022'de İbrahim Koğa (45), evindeki kliması bozulunca tamir için aynı mahallede oturan Murat T.’yi (28) çağırdı.

Klimadaki arıza devam etti. Koğa, bu kez teknik servis elemanlarını çağırdı.

Servis elemanlarının klimada bir parçanın eksik olduğunu söylemesi ile Koğa, Murat T’ye "Klimamdan malzeme çalmışsın." diye tepki gösterdi.

Olaydan bir gün sonra sokakta karşılaşan taraflar arasında başlayan tartışma kanlı bitti. Murat T., belindeki tabanca ile İbrahim Koğa’nın göğsüne, eşi Hayat Koğa (45) ile oğlu Şehmuzcan Koğa’nın (18) ise bacaklarına ateş etti.

Koğa Ailesi kanlar içerisinde yere yığıldı.

Murat T. ise olay yerinden kaçtı.

Müebbet ile yargılanmaya başladı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, ilk müdahalelerini yaptığı yaralılardan İbrahim ile eşi Hayat Koğa’yı ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne, Şehmuzcan Koğa’yı ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Murat T.’yi evine yapılan baskında yakaladı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaralılardan Hayat Koğa ile oğlu Şehmuzcan Koğa taburcu edilirken, İbrahim Koğa tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sanık Murat T. ise müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başladı.

Adana’da klima tamircisi, kocasını öldürdüğü kadını engelli bıraktı ViDEO

Adana’da klima tamircisi, kocasını öldürdüğü kadını engelli bıraktı

“Şimdi kocam yok, ben yatalak kaldım”

İHA'nın haberine göre; Hayat Koğa, olaydan sonra diz kapağından yaralandığı için yatalak kaldı.

Bir klima yüzünden hayatlarının karardığını belirten Hayat Koğa gözyaşları ile şu ifadeleri kullandı:

“Her şey bir klimayla başladı. Klima tamir ettirmek istedik ancak tamirci kocamı öldürdü, beni sakat bıraktı çocuklarımı yaraladı. Şimdi kocam yok, ben yatalak kaldım. Bütün ailem perişan oldu. 4 çocukla baş başa kaldım. Evde çalışanım yok. Çok perişan olduk. Klimacı bizim hayatımızı bitirdi. Şimdi mahkemede bir de bizi suçluyor. Ben onun en ağır cezayı almasını istiyorum. Maddi olarak çok zor durumdayız.”

Adana’da klima tamircisi, kocasını öldürdüğü kadını engelli bıraktı

Adana’da klima tamircisi, kocasını öldürdüğü kadını engelli bıraktı

Adana’da klima tamircisi, kocasını öldürdüğü kadını engelli bıraktı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79