Annesi cenazesini kabul etmedi; zihinsel engelli Zühal, mezarlık görevlilerince defnedildi

Kayseri'de zihinsel engelli olarak dünyaya gelen Zülal G., iki yıldır entübe olarak tedavi gördüpü Elazığ'daki hastanede hayatını kaybetti. İletişime geçilen, kızıyla aynı adı taşıyan annesi Zühal G., cenazeyi kabul etmeyince defin işlemleri Asri Mezarlık'taki görevlilerce yapıldı.

DHA'daki habere göre, Zühal G., bir süre sonra Erzurum’a götürüldü. Zühal, Erzurum’daki bakımevi kapanınca da iki yıl önce Elazığ’daki bakımevine nakledildi. Beslenme sorunu nedeniyle, kısa süre kaldığı bakımevinden özel hastaneye sevk edilen Zühal’in, midesinden PEG (Karın duvarından mideye tüp yerleştirilmesi) yöntemiyle beslenmesine devam edildi. İki yıldır entübe halde tedavi gören Zühal, dün, yaşamını yitirdi. 

Ailesi, Zühal G.'nin cenazesini kabul etmedi. Asri Mezarlık'ta Zühal’in mezarını düzelten görevli, “Gerçekten insanlık ayıbı. İnsanın bu kadar sahipsiz olması gerçekten çok vahim bir şey. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79