Eş kurbanı zihinsel engelli kadın toprağa verildi

Ankara Çubuk'ta yaşayan Süleyman Yurdakul (50) ile Derya Damla Yurdakul (24) henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Süleyman Yurdakul, eşini çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Derya Damla Yurdakul'un cansız bedeni Çubuk Ömercik Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

İlçedeki bir okulda memur olarak görev yapan ve yüzde 50 zihinsel olduğu öğrenilen Damla Yurdakul'un eşi ile 3 yıldır evli oldukları ve 2 yaşında çocuklarının olduğu kaydedildi. Kameralara konuşmak istemeyen kurban Derya Yurdakul'un annesi, damadı ile kızının sürekli tartıştıklarını ve torununun yetim kaldığını aktardı.

Derya Damla Yurdakul’u uzaklaştırma kararına rağmen yanına giderek öldüren Süleyman Yurdakul çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Günün Trend Videosu

Kırıkkale'de hayatını kaybeden kocasının 5 gün sonra mezarını açtırarak otopsi yapılmasını sağlayan kadın, eşinin darp neticesinde öldüğünü ortaya çıkardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79