Kas hastası 8 yaşındaki Furkan  ölmemek için yardım bekliyor

 Seslerini duyurmak için çaba harcayan aile bunda başarılı olamayınca son çare olarak seslerini medya aracılığı ile yetkililere duyurmakta bulundu.

İlkokul 2. sınıf öğrencisi Furkan Göçer’in yakalandığı DMD kas erimesi hastalığı. Eğer minik furkan’ın tedavisi yapılmazsa tüm kaslar eriyip ve 15 yaşında hayata gözlerini yumabilir. Furkan Göçer, ölmek istemediğini ve kendisine yardım edilmedisini istedi.

Kas hastası 8 yaşındaki Furkan15 yaşına geldiğinde ölmemek için yardım bekliyor

Anne Kader Göçer ise, DMD kas hastası olan oğlu için çare aradıklarını belirterek “Bu tedavi zamanında yapılmaz ise oğlumuzun sonu olacak. Bu nedenle dünyanın her yerinde araştırıyoruz. Ukrayna’da bir hastane ile anlaştık. Ancak çok pahalı, ilk tedavi kür uygulamasını çevremizin destekleriyle yapıyoruz. Ancak bunu kaldıracak gücümüz yok. Bu nedenle sesimizi yetkililerimize seslenmek istiyorum: ‘bizlere destek olsunlar. Bu kök hücre tedaviler Türkiye’de de yapılsın” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79