Engelliler için Turkcell-SuperOnline %25 İndirimli başvurusu

Turkcell Superonline internet hizmetini ADSL ve Fiber internet olmak üzere iki ayrı seçenek olarak vermektedir. Bunun yanı sıra ev telefonu ve Turkcell TV+ hizmetleri de veren Turkcell Superonline internet hizmetini, yalın internet olarak da sunmaktadır.

Bilindiği üzere;

(BTK) Bilgi Teknolojileri Kurulu tarafından 18.05.2018 tarihinde Gündem konusu Sosyal Açıdan Desteklenmesi Gereken Kesimlere olan 2018/DK-THD/154 Kararın 1.Maddesi aynen şöyledir.

1) Mobil işletmeciler tarafından; katma değerli hizmetler hariç olmak üzere, elektronik haberleşme hizmetlerinin sunulması çerçevesinde uygulanan ücretler için KDV matrahı üzerinden; şehitlerin dul ve yetimleri ile engelli ve gaziler için, diğer bireysel abonelere elektronik haberleşme hizmetlerinin sunulması kapsamında tüm tarife/paketler için geçerli olacak şekilde diğer abonelere uygulanan fiyatlar üzerinden kendileri adına kayıtlı, birer (1’er) adet hat ile sınırlı olmak üzere asgari %25 oranında ek indirim uygulanması ve söz konusu indirimli fiyatların, işletmecilerin internet sitelerinde kolayca erişilebilir şekilde ilan edilmesi, denilmektedir. 

Bu kapsamda Turkcell-Superoneline tarifelerinden eviniz veya iş yerinizin altyapısına uygun olarak seçeceğiniz paket üzerinden engelli vatandaşlara %25 indirim sağlanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79